Kleding voor medewerkers
in donkere omgeving

Kleding voor medewerkers 
in donkere omgeving

Werkkleding voor medewerkers in minder verlichte ruimtes

In heel veel situaties kan het vergroten van de zichtbaarheid van medewerkers gewenst zijn. Denk aan omgevingen zoals een groot bedrijventerrein met veel verkeer of een slecht verlichte bedrijfshal. Verminder de kans op ongevallen als gevolg van slechte zichtbaarheid met signaalkleding. Ontdek ons assortiment opvallende bedrijfskleding die voldoet aan de norm EN ISO 20417, klasse 2 of 3 dankzij reflectiestrepen en fluorescerend materiaal.

Voordelen van signaalkleding huren

Bij regelmatige reiniging van fluorescerende bedrijfskleding neemt de werking van het fluo en reflecterende materiaal af. Ontdek de voordelen van het huren van signaalkleding, zodat je er zeker van kunt zijn dat de kleding blijft voldoen aan de norm. Onze bedrijfskledingservice is inclusief:

  • Transport en reiniging;
  • Unieke wastechnieken voor langer behoud van beschermende eigenschappen;
  • Na elke wasbeurt uitgebreide reflectietesten en kwaliteitscontroles;
  • Eventuele reparaties en vervangingen.

Ontvang je graag meer informatie over veiligheidskleding of signaalkleding? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Belangrijke normeringen bij

Bedrijfskleding voor medewerkers in donkere omgeving

Reflectiestrepen vervangen

In onze wasserij wordt een reflectiestreep direct vervangen, zodra deze niet meer aan de norm voldoet. Op deze manier behouden we de rest van het nog goed functionerend kledingstuk. Dat is niet alleen goed voor de portemonnee, maar ook goed voor het milieu!