Kleding voor
medewerker gieterij

Kleding voor 
medewerker gieterij

Veiligheidskleding voor medewerkers in aluminium of zink gieterij

Medewerkers werkzaam in gieterijen zijn verplicht veiligheidskleding te dragen. De werkkleding moet beschermen tegen de gevaren van bijvoorbeeld gesmolten aluminium of zink. Voor aluminiumgieterijen hebben wij bedrijfskleding aansluitend bij de gestelde norm ISO 116612 D.

Bescherming in zink gieterij

Hoewel veiligheid in een zink gieterij ontzettend belangrijk is, bestaat er geen erkende normering voor veiligheidskleding in deze sector. Samen met onze zinkgieterij-klanten testen we diverse doeksoorten in combinatie met hun werkzaamheden. Zo weten wij al diverse klanten te beschermen tegen de specifieke risico’s bij het gieten van zink.

Bedrijfskleding huren voor gieterijen

Om 100% kwaliteit en bescherming te kunnen bieden, werken wij met een totaaldienstverlening. Je kunt bedrijfskleding alleen verkrijgen op basis van huur, waarbij wij voor één standaard prijs bedrijfskleding leveren, wassen, controleren en indien nodig repareren of vervangen. Bekijk alle voordelen van het huren van gieterij kleding en ervaar zelf het gemak.

Wil je meer informatie over gieterskleding ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We kijken met jullie naar de mogelijkheden.

Belangrijke normeringen bij

Bedrijfskleding voor medewerkers gieterij