Kleding voor
monteurs voertuigen

Kleding voor 
monteurs voertuigen

Werkkleding voor (onderhouds)monteurs voertuigen

Onderhoudsmonteurs voor voertuigen of automonteurs opereren voornamelijk op / langs de weg of zijn vindbaar op bedrijfsterreinen. Op deze gevarieerde werkplekken is goed zichtbaar zijn tussen voertuigen van levensbelang. Bedrijfskleding met reflectie vergroot de zichtbaarheid van medewerkers. Wij hebben een uiteenlopend assortiment comfortabele bedrijfskleding van fluorescerend materiaal en reflectiestrepen, welke altijd voldoen aan de norm EN ISO 20417, klasse 2 of 3.

Voordelen van signaalkleding huren

Het geregeld wassen van fluorescerende werkkleding vermindert de intensiteit van het reflecterend en fluo-materiaal. Dankzij onze bedrijfskledingservice voldoet de signaalkleding voor monteurs altijd aan de norm. Voor één totaalprijs houden wij ons bezig met de reiniging, levering en eventuele reparaties of vervangingen van jullie kleding. Uiteraard inclusief uitgebreide reflectietesten.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Belangrijke normeringen bij

Bedrijfskleding voor voertuigen monteurs

Reflectiestrepen vervangen

Voldoet een reflectiestreep niet meer aan de norm, dan vervangen we de streep direct. De rest van het nog goed functionerend kledingstuk blijft zo behouden. Dat is weer goed voor het milieu én voor de portemonnee!