Verkozen tot:
's werelds beste wasserij

Onze service is er een met een gouden randje.

Wat zijn we trots! Lavans is door haar branchevereniging verkozen tot de beste wasserij ter wereld. Wil je weten wat dit voor jou betekent? 

Meer over de verkiezing

“We zijn geen wasserij, 
we hébben een wasserij”

We kunnen veel mooie woorden vuil maken aan wíe we zijn, maar laten we het gewoon houden, zoáls we zijn. Wij zijn Lavans, expert in bedrijfskleding, vloer- en sanitaire hygiëne. Weliswaar een tikkeltje anders dan de rest, maar wel lekker onszelf.

Beheer en onderhoud voor onze rekening

Als zelfstanding familiebedrijf verhuren wij al ruim 90 jaar bedrijfskleding, matten, wissers en poetsdoeken én voorzien we toiletten en kleedruimten van sanitaire apparatuur. Onze klanten zijn daar liever niet mee bezig, dus nemen wij alle onnodige kopzorgen bij ze weg. Wij voorzien klanten van de juiste producten en nemen het wassen, repareren en het vervangen van onbruikbare artikelen volledig voor onze rekening. 

Meer over onze dienstverlening

Huren, lekker handig!

Om maar direct met de deur in huis te vallen: bij ons kun je géén producten kopen. Wij bieden onze producten alleen in huurvorm aan.

Huren klinkt misschien eng, maar heeft flinke voordelen. Omdat wij eigenaar blijven van de producten, loop je –in tegenstelling tot koopproducten- geen risico. Voor één tarief regelen wij dat je altijd kwalitatief goede producten ter beschikking hebt. Dat scheelt jou tijd, aandacht én kosten!

Ontdek alle voordelen

Onze Artifex kledingcollectie, 
die past overal(l)

Bedrijfskleding is er in vele soorten, uitvoeringen en maten. Daarom kan het kiezen van geschikte werkkleding een hele klus zijn. Met onze eigen Artifex kledingcollectie, voor de échte vakman, wordt het kiezen een stuk eenvoudiger. De kledinglijn is verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen én heeft een unieke Mix & Match collectie. Zo is er voor iedere huisstijl een passend ontwerp.

Meer over Artifex

Actueel

Lavans medeorganisator van kennisevent GMP Insight Days 25-01-2023
Lees verder
Lavans transparant over prijsverhoging: “nodig om gezond te blijven” 11-01-2023
Lees verder

Waar wij over bloggen

Duurzaam handen drogen: papier of katoen?
Lees verder
Duurzame werkplaats in simpele stappen
Lees verder